Vriesfaciliteiten

Vriesfaciliteiten

Vriesfaciliteiten

Om de opslag van onze klanten zo goed mogelijk te verzorgen, beschikken wij over meerdere vriescellen met daarin verschillende soorten opslagmogelijkheden. Door onze variabele inrichting op het gebied van stellingen zijn wij in staat om partijen geheel in 1 stelling op te slaan. Dit geeft het voordeel bij separaat of geblokkeerd product deze partij in zijn geheel ook fysiek apart te houden, en waar nodig ter plekke te verzegelen. Een andere mogelijkheid die wij bieden, is de opslag per individuele pallet. Dit is mogelijk door het toepassen van zogenaamde verrijdbare stellingen, hierdoor is ieder pallet te allen tijde individueel bereikbaar.

Bij Frost Service Venlo kunt u terecht voor kortstondige, als ook de opslag over langere termijn. Het volume van uw opslag speelt hierbij echter geen enkele rol, wij accepteren elke vorm van opslag. Het totale opslagvermogen welke bestemd is voor de verhuur van vriesruimte bedraagt momenteel ruim 7.000 europallet plaatsen.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden welke voor u in aanmerking zouden kunnen komen.

Procesonderdelen

Frost Service Venlo biedt een breed pallet aan diensten aan voor wat betreft de opslag van uw diepgevroren producten.

Warehouse

Voordat de goederen die u produceert, importeert of exporteert daadwerkelijk op de markt komen, is geconditioneerde opslag een vereiste.

Vriesfaciliteiten

Om de opslag van onze klanten zo goed mogelijk te verzorgen, beschikken wij over meerdere vriescellen met daarin verschillende soorten opslagmogelijkheden.

Adres

Frost Service Venlo B.V.
Richard Stonestraat 15
5928 SH  Venlo ( NL )

Contact

T: +31(0)77 3241230
E: info@frostservicevenlo.nl