Verpakken

Verpakken

Verpakken

Dagelijks verpakt Frost Service Venlo een variëteit aan producten voor diverse klanten. Om dit te kunnen bewerkstelligen is een flexibele instelling van mens en materiaal gevraagd, als ook een ruime ervaring en productkennis. Deze zaken zijn nu net de specialiteit van ons bedrijf, waardoor wij nog steeds ieder jaar hebben kunnen groeien in aantallen.

Verpakt worden o.a. diepgevroren groenten en fruit als mono product, maar ook een groot aantal mengsels oplopend tot 9 ingrediënten. Ook bestaat de mogelijkheid om in deze mengsels ingrediënten als vlees of vleesvervangers toe te voegen. Op deze manier verpakken wij voor onze klanten kant-en-klaar gerechten, wok- en fruitmixen.

Omdat er op de markt een groot aanbod is voor de eindgebruiker aan verpakkingsgrootten, verpakken wij in bijna alle denkbare volumes af. Middels onze vergaande automatisering maar zeker ook vanwege onze gekwalificeerde mensen, leveren wij voor iedere klant een op maat gemaakt eindproduct af.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor het verpakken van uw diepgevroren producten.

 

Verpakken

Dagelijks verpakt Frost Service Venlo een variëteit aan producten voor diverse klanten. Om dit te kunnen bewerkstelligen is een flexibele instelling van mens en materiaal gevraagd, als ook een ruime ervaring en productkennis.

Assembleren

Als antwoord op de vraag welke telkens uit de markt kwam, heeft Frost Service Venlo besloten om ook het assembleren van zogenaamde assortimentskartons als dienstverlening te gaan aanbieden.

Warehouse

Voordat de goederen die u produceert, importeert of exporteert daadwerkelijk op de markt komen, is geconditioneerde opslag een vereiste.

Adres

Frost Service Venlo B.V.
Richard Stonestraat 15
5928 SH  Venlo ( NL )

Contact

T: +31(0)77 3241230
E: info@frostservicevenlo.nl