Tumblen

Tumblen

Tumblen

Als één van de weinige biedt Frost Service Venlo het tumblen als dienstverlening aan. D.m.v. tumblen worden producten als het ware veredeld door bijvoorbeeld zaken als coating, marinade, bindmiddel, kruiden en specerijen naar keuze toe te voegen. Maar ook andere ingrediënten zoals oliën of vetten kunnen worden toegevoegd aan elk willekeurig product. Hierdoor kan men ervoor zorgen dat de klant een geheel kant-en-klaar product krijgt.

Het grote voordeel hiervan ligt geheel bij de consument en eindgebruiker van deze producten. Deze behoeven vaak nog maar een relatief eenvoudige opwarming in koekenpan of wok, waarmee in korte tijd voor de consument een heerlijk gerecht kan worden geserveerd.

Tijdens dit productieproces wordt de maaltijd als het ware door ons al geheel bereid in uw gewenste receptuur. De geheel volgens uw ontwikkelde receptuur kan daarna worden verpakt in elke gewenst hoeveelheid of verpakkingsgrootten. Op deze manier was koken nog nooit zo eenvoudig als nu.

Verpakken

Dagelijks verpakt Frost Service Venlo een variëteit aan producten voor diverse klanten. Om dit te kunnen bewerkstelligen is een flexibele instelling van mens en materiaal gevraagd, als ook een ruime ervaring en productkennis.

Assembleren

Als antwoord op de vraag welke telkens uit de markt kwam, heeft Frost Service Venlo besloten om ook het assembleren van zogenaamde assortimentskartons als dienstverlening te gaan aanbieden.

Warehouse

Voordat de goederen die u produceert, importeert of exporteert daadwerkelijk op de markt komen, is geconditioneerde opslag een vereiste.

Adres

Frost Service Venlo B.V.
Richard Stonestraat 15
5928 SH  Venlo ( NL )

Contact

T: +31(0)77 3241230
E: info@frostservicevenlo.nl