Warehouse

Warehouse

Warehouse / Magazijn van Frost Service Venlo

Voordat de goederen die u produceert, importeert of exporteert daadwerkelijk op de markt komen, is geconditioneerde opslag een vereiste. Gedurende lange of korte tijd kunt u bij Frost Service Venlo uw diepgevroren producten veilig opslaan.

Niet alleen de opslag behoort tot de taken van onze mensen. Wij verzorgen de gehele ont- en belading van uw vrachtwagens, zodat uw chauffeurs zich kunnen richten op hun eigen takenpakket. Tot ons standaard takenpakket behoren ook nog het laden en lossen van containers, overslag, etiketteren, cross docking, kwaliteitscontroles, transport en distributie. Frost Service Venlo biedt in samenwerking met diverse partners die mogelijkheden aan tot maatwerk en specifieke zaken, zoals bv. het verzorgen van al uw import- en export documenten.

Kwaliteit

Al onze werkzaamheden gebeuren onder streng toezicht van de geldende kwaliteits- en hygiëneregels zoals HACCP, IFS, BRC, VWA en SKAL. Uw producten worden bewerkt en opgeslagen onder continue temperatuur- en camerabewaking. Hiermee wordt de permanente koude keten en productveiligheid aan u gegarandeerd.

Onze klanten krijgen vrijwel direct na het laden of lossen van hun producten middels een e-mail of fax met daarin alle documenten over wat er is verladen of gelost. Ook kunnen onze klanten op ieder gewenst moment een overzicht krijgen van hun voorraad status.

Procesonderdelen

Frost Service Venlo biedt een breed pallet aan diensten aan voor wat betreft de opslag van uw diepgevroren producten.

Warehouse

Voordat de goederen die u produceert, importeert of exporteert daadwerkelijk op de markt komen, is geconditioneerde opslag een vereiste.

Vriesfaciliteiten

Om de opslag van onze klanten zo goed mogelijk te verzorgen, beschikken wij over meerdere vriescellen met daarin verschillende soorten opslagmogelijkheden.

Adres

Frost Service Venlo B.V.
Richard Stonestraat 15
5928 SH  Venlo ( NL )

Contact

T: +31(0)77 3241230
E: info@frostservicevenlo.nl