Over Frost Service Venlo

Over Frost Service Venlo

Over Frost Service Venlo

Naar mening van de grondleggers van Frost Service Venlo BV was er een gat in de markt waar het ging om dienstverlening voor de vriessector. Vrieshuizen en co-packers voor derden waren er wel, echter vaak op verschillende locaties zodat kosten vaak de pan uit rezen.

Derhalve besloot men om in 2003 de stap te zetten om de Frost Service Venlo BV ( FSV ) op te richten, en in het gat van deze tekortkoming te duiken. Sinds 2003 richt FSV zich niet alleen op de opslag van diepgevroren producten, echter ook op het ompakken en mengen van deze behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Dit gebeurt middels modernste machines en goed opgeleid en vakbekwaam personeel. De opslag en productie vind plaats onder de certificeringen van IFS, BRC, SKAL en de NVWA. Hierdoor garanderen wij de hoogst mogelijke kwaliteit en een zeer divers aanbod.

De logistieke dienstverlening bestaat niet alleen uit de opslag van diepgevroren producten, echter verzorgen wij ook al uw containerladingen, orderpicking, overslag, en zelfs het stickeren van uw artikelen.

Kortom is Frost Service Venlo een logistieke partner voor de voedingsindustrie in de breedste zin van het woord. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke vorm van dienstverlening wij voor u kunnen betekenen.

 

Adres

Frost Service Venlo B.V.
Richard Stonestraat 15
5928 SH  Venlo ( NL )

Contact

T: +31(0)77 3241230
E: info@frostservicevenlo.nl